Openingstijden bij de buitenschoolse opvang

Openingstijden

Onze BSO-locaties zijn geopend vanaf het moment dat de school uit is tot 18:00u. Voor De Lanteerne betekent dit, met uitzondering van de woensdag, vanaf 14:15u. Voor zowel Michiel de Ruyter als De Zonnewende start de reguliere opvang om 14:00u. Op woensdag start opvang om 12:15u, daar De Lanteerne dan uit is. Tevens is het mogelijk voorschoolse of verlengde opvang af te nemen. Vraag naar de mogelijkheden bij Evy du Pré via evy@kinderopvangikke.nl. 

Schoolvakanties en studiedagen

Tijdens schoolvakanties en studiedagen zijn we geopend van 8:00u tot 18:00u. Indien vakantieopvang in het contract is opgenomen, brengt de opvang vanaf 8:00u geen extra kosten met zich mee. Voorafgaand aan de vakantie wordt je op de hoogte gebracht van het programma. In verband met geplande activiteiten en uitjes, is het fijn als je kind om 9:30u aanwezig is. Wanneer er een uitje gepland is, vindt deze veelal plaats tussen 11:00u en 16:00u.

Goed om te weten is dat studiedagen van school niet in de opvangovereenkomst zijn opgenomen. Als de studiedag valt op een reguliere opvangdag, kunnen we je kind opvangen en zal dit – indien er gebruik wordt gemaakt van de opvang – naar gelang het uurtarief extra in rekening worden gebracht. 

 

Wij zijn in 2024 gesloten op

  • Nieuwjaarsdag: maandag 1 januari
  • Pasen: maandag 1 april 
  • Hemelvaartsdag: donderdag 9 mei 
  • Pinksteren: maandag 20 mei 
  • Vierdaage intocht: vrijdag 19 juli 
  • Kerstsluiting: 25 t/m 31 december (plus woensdag 1 januari 2025)