Een tweede thuis

voor kinderen

van 0 tot 12 jaar

Kom je eens

bij ons langs voor een rondleiding?

We laten je graag zien waar wij met liefde en plezier de kinderen opvangen!

Rondleiding

Tijdens de rondleiding vertellen we je meer over Ikke. We laten je zien waar de kinderen spelen, slapen en eten, vertellen je over ons dagritme, het pedagogisch beleid en nog veel meer! Uiteraard kun je tijdens de rondleiding ook al je vragen stellen. Na de rondleiding heb je hopelijk een goede indruk gekregen van wat we bij Ikke jou en je kind kunnen bieden. Je bent hierna tot niets verplicht, de keuze is aan jou!

Rondleiding aangevraagd. En dan?

Na het aanvragen van een rondleiding ontvang je een bevestiging in je mailbox. Eén van onze medewerkers neemt contact met je op om een rondleiding in te plannen. Controleer voor het indienen daarom goed of je de juiste contactgegevens hebt ingevuld. Je kunt alvast nadenken over op welke dag en/of welk moment jij graag een rondleiding zou willen. Wij houden bij het plannen van de rondleidingen rekening met het dagritme van de groep, dus niet elk gewenst moment is beschikbaar voor een rondleiding.

Na de rondleiding

Na de rondleiding zullen we contact met je opnemen om te horen of je een goede indruk hebt gekregen van onze opvang, of je nog vragen hebt en of je wellicht hebt besloten je kind(eren) bij Ikke wilt inschrijven. Is je keuze op een andere kinderopvang gevallen, dan halen we jouw gegevens uit ons systeem. Wil je je kind(eren) bij ons inschrijven, dan vragen we je ons online inschrijfformulier voor de dagopvang en/of buitenschoolse opvang in te vullen. Vervolgens begeleiden we je verder en houden we je op de hoogte van de plaatsingsmogelijkheden. 

Een inschrijving doen

Het is natuurlijk ook mogelijk om, zonder rondleiding, een vrijblijvende inschrijving bij ons te doen. Voor sommige dagen/dagdelen bestaat een wachtlijst, zowel bij de dagopvang als bij buitenschoolse opvang. Het is daarom raadzaam tijdig een inschrijving te doen. Zodra de inschrijving is gedaan, wordt je geïnformeerd over de plaatsingsmogelijkheden. Hierbij wordt je tussentijds ook op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in deze mogelijkheden. Goed om te weten is dat een kind niet automatisch doorstroomt vanuit onze dagopvang naar de buitenschoolse opvang.

Een inschrijving bij de dagopvang kan hier. Voor de buitenschoolse opvang kun je hier terecht.

Locaties

waar kinderen de ruimte hebben