Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Pedagogisch medewerker – Dreumesgroep (1,5 – 2,5 jaar)

Pedagogisch medewerker - Dreumesgroep (1,5 - 2,5 jaar)

Op locatie De Beuken zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker die kan starten in een zwangerschapsverlof. Door het invullen van het verlof, leer je de groep en locatie goed kennen. Wanneer de werkzaamheden je bevallen, is er een mogelijkheid je uren ook na het zwangerschapsverlof bij ons te behouden!

 

Je komt te werken op een groep van 1,5-2,5 jarigen. Het is een gezellige locatie in een natuurrijke omgeving. Zo spelen we graag buiten met de kinderen en hebben we de mogelijkheid een stukje te wandelen naar een speeltuin of park. In onze ruime groepsruimte bieden we de kinderen graag allerlei soorten activiteiten aan. Van dreumesyoga tot muziek en van knutselen tot bakken.

Heb je een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau welke kwalificeert volgens de huidige cao, vind je het leuk om activiteiten aan te bieden, heb je affiniteit met de visie van Reggio Emilia en werk je graag in een team? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren op deze uitdagende functie.

Wat heeft Kinderopvang Ikke jou te bieden:

  • Werken vanuit de visie van Reggio Emilia;
  • Uitdagende workshops en bijscholing;
  • Je ontvangt een salaris conform de CAO Kinderopvang; schaal 6 afhankelijk van opleiding en werkervaring;
  • 3 vaste dagen werk per week, met uitzicht op verlenging na het verlof. Mocht je meer willen werken dan kan dit in overleg;

Wat ga je doen?

  • Invullen zwangerschapsverlof (vaste groep en mogelijkheid op verlenging na verlofperiode);
  • Activiteiten bedenken met je collega’s samen;
  • Spelen, dansen, zingen, knutselen, bakken
  • werken volgens de visie van Reggio Emilia.

Solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar werkenbij@kinderopvangikke.nl